Bilder: Vålerenga-Klepp 3-0 (Toppserien)

valerenga_damer-klepp_3-0-84

Lørdag gjestet ett ubeseiret Klepp Vallhall for å møte Vålerengas damer til kamp. For Vålerengas del ble det aldri en kamp og historiens første Vålerengaseier i Toppserien på hjemmebane er et faktum. Her er bildene fra kampen. 

Det tok ikke mer enn 3 minutter før Vålerenga trillet første ball inn bak Klepps keeper, Hilde Gunn Olsen. Fra godt utenfor 16-meterne klinker Maria Arnesen ballen i nota og alle de 144 tilskuerne værer at dette blir en feiende flott formiddag. Minutter senere spilles Kristin Haugstad opp til lek av Solveig Gullbrandsen. Sistnevnte legger inn mot bakre stolpe hvor Kristin kommer stormende som en panservernrakett og dundrer ballen i mål på volley.

På dette tidspunktet var banespillet og angrepene til Vålerenga fullstendig dominerende. Klepp virra rundt tilsynelatende uten plan, og at det skulle bli fler mål var det ingen grunn til å tvile på. Litt overraskende var det derfor at det drøyde langt ut i andre omgang før tredje, og siste, mål kom. Rebecca Angus stod for nettkjenningen, mens nest sist på ballen var Tina Wulf.  Det blir ikke fler mål, men det blir tre velfortjente poeng. Med dette har Vålerenga rykket opp til 7. plass på tabellen og er således i rute i forhold til hva de fleste forventer av Vålerengas damer.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no (bytt [ATT] med @ og [DÅTT] med.).   Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8LCanon EF 17-40 f/4 L USM,  (Kan kjøpes hos MPX)

Mer om kampen kan leses hos Vålerengas egne sider og hos Sotahjørnets venner.

Comments

comments