Bilder: Vålerenga-Fredrikstad 3-2 (Tippeligaen)

valerenga-fredrikstad_3-2-19

Første omgang var rein plankekjøring for Vålerenga med en festfotball som hører festmåneden mai til. Fredrikstad FK viste derimot i andre omgang at de er langt fra tapt bak en vogn, til tross for en forferdelig plassering på tabellen og en ugrei økonomi.

Kampen var ikke engang 15 minutter gammel engang før Vålerenga ledet 3-0 over et Fredrikstad som ikke hadde noe som helst å stille opp med. For de fleste på stadion var følelsen av å kunne lene seg tilbake og surfe inn samtlige poeng overhengende og om man satset penger på tresifra resultat ville ikke utbetalingen blitt spesielt mer enn innsatsen. På de to første målene får Marcus Pedersen hjelp av Mohammet Fellah, mens Morten Berre setter tredjemålet etter pasning fra Martin Pusic. Bare glade dager altså.

Når lagene kommer fra pause har noe skjedd. Fredrikstayd er hissige og Vålerenga er defensive og omstendige i sitt spill. Når forsvarsrekka er med over på Fredrikstads banehalvdel og støttepasning går fra motstanderens cornerflagg tilbake til forsvaret blir det for enkelt for Fredrikstad når Vålerenga mister ballen. Bånn gass retning Lars Hirschfeld og to mål av Tarik Elyounossi i løpet av ti minutter. Til tross for et par store sjanser til Vålerenga gir dette gjestene fra plankebyen berettiget håp om i hvert fall ett poeng. Mot slutten av kampen får Fredrikstads Etzaz Hussain sitt andre gule kort og må labbe i garderoben og da setter vel vissheten seg for de fleste om hjemmeseier.

Marcus Pedersen er på vei tilbake i form og sier følgende til Dagbladet:

Jeg merker at det begynner å komme seg. Jeg scorer når jeg kaster meg inn, og det betyr at jeg er på vei tilbake, sier Pedersen.

Til VG gir Pedersen også skryt til lagkamerat Fellah:

Jeg hadde en god Fellah bak i dag som hadde to assist.

TV2 understreker at Fredrikstad ikke var helt tapt bak en vogn:

Nærmest var gjestene på en corner like før pause, men verken Khalifa Jabbie eller Elyounoussi fikk kriget ballen forbi møljen av Vålerenga-spillere inne i sekstenmeteren.

 

Martin Andresen sier til NRK at publikumet på Ullevål at man vil få fler opplevelser som første omgang utover i sesongen:

Vi vet vi kan spille fin angrepsfotball, og det viser vi i dag. Det kommer mer av det utover sesongen.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no (bytt [ATT] med @ og [DÅTT] med.).   Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8LCanon EF 17-40 f/4 L USM,  (Kan kjøpes hos MPX)


Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Fredrikstad 3-2 (Tippeligaen)

Comments are closed.