Bilder: Lyn-Vålerenga 1-2 (Cup)

lyn-valerenga_1-2_cup-32Bislett tok i mot to gamle byrivaler hvor det den svømmeren Alexander Dale Oen ble hedret, tilskuerrekord ble satt og blussene satt løst. Ikke minst vant Vålerenga til slutt. Så vidt… 

Svømmeren Alexander Dale Oen plutselige bortgang ble markert av idrettsfamilien på Bislett. Ett minutt stillhet før oppgjøret mellom FK Lyn og Vålerenga ble gjennomført og samtlige spillere spilte med sorte sørgebånd.

Kampen var mystisk jevnspilt med tanke på nivåforskjellene mellom lagene. Allikevel satte Vålerenga sitt første mål etter 11 minutter ved Håvard Nielsen. Deretter måtte man langt ut i andre omgang før det andre målet kom. Denne gangen var Chuma Anene alene gjennom med keeper og gjorde som man bør i en slik situasjon. Satte ballen bak Lyns keeper og stillingen var 0-2. Deretter ble det en hel del Lyn som åpenbart hadde flere gear å gå på. Kvarteret før slutt reduserer Lyns Faisal Dahir og minutter før slutt tror Store Stå det kan bli ekstraomganger etter redusering til 2-2. Det viser seg at dommeren muligens har fått full konto i løpet av natten og annullerer målet. Ganske feilaktig. Kampen ender derfor 1-2 og Vålerenga er videre i cupen.

Hele 11273 personer var på Bislett noe som er ny rekord i cupens første runde. Lyn overrasket stort og stilte med fler folk enn de noen gang gjorde på Ullevål da de var i Tippeligaen. Litt rustne var de nok. De valgte å blusse på Lyns første mål, noe som er ganske tradisjonelt. Bastionen liker derimot å gå egne veier og blusset og på andre målet. Da dette ble annulert kastet de to bluss på banen hvor ett var nær å treffe en ballgutt. Ett lite barn som kunne fått sin største dag i livet ødelagt om luggen var blitt svidd av. Dette er antagelig enda dypere lavmål enn da de kastet biljardkuler i Bergen.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no (bytt [ATT] med @ og [DÅTT] med.).   Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8LCanon EF 17-40 f/4 L USM,  (Kan kjøpes hos MPX)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Lyn-Vålerenga 1-2 (Cup)

  1. Helt enig! totalt lavpannet å kaste bluss ned på banen..
    Ellers var det en fin opplevelse! Har savnet disse kampene 🙂

    Hilsen en Lynsupporter!

Comments are closed.