Bilder Lillestrøm-Vålerenga 1-1 (Tippeligaen 2012)

 

[Tippeligaen]: Vålerengas oppgjør på Åråsen ender gjerne med at Lillestrøm går av banen uten poeng. I år var tiden inne for å være litt rause og lagene endte med ett poeng hver. I dag er media mest opptatt av at Vålerenga hadde flaks som ikke slapp inn fler mål. Vi andre konstaterer at det frarøver Lars Hirschfeld honnør for en fenomenalt godt gjennomført kamp.

Det hele startet på mest mulig spektakulært vis. Omtrent før folk har summa seg smeller Pusic inn 1-0. Rett etterpå er Marcus Pedersen på raid, alene med keeper får han 2-3 sjanser uten å få uttelling. Deretter kommer kampen mer i Lillestrøm sitt spor hvor det meste handler om vold. Riktignok er nok Muris smell resultat av uhell, men særlig Kippe var ute for å dytte, slå og sette benkrok mest mulig. Ikke noe forandrer seg enkelte steder.

Begge lag kunne, og burde, skåret flere mål. Om det er det ingen tvil. Når det ikke skjer er det et åpent spørsmål om det skyldes dyktige keepere eller dårlige avslutninger. Uansett hvordan en velger å se det er det ingen tvil om at begge lags keepere var solide i går, særlig i situasjoner en mot en.

Tribunemessig er kampene på Åråsen en fest. Klanen kjørte på med en solid og massiv TIFO. En mur ble reist foran tribunen med teksten «Vårt Åråsen». En sånn røver lages ikke på 5 minutter.

Comments

comments

1 thought on “Bilder Lillestrøm-Vålerenga 1-1 (Tippeligaen 2012)

Comments are closed.