Vålerenga-Haugesund 2-1 (Tippeligaen)

 

[Tippeligaen]: I serieåpningen tok Vålerenga i mot Haugesund på Ullevål. Til tross for at Vålerenga stilte med nær uskadet stall satt seieren langt inne. Her er bildene fra vårkvelden i Oslo.

Første omgang startet med noen raid til Haugesund før de fikk en mann utvist. Da kunne man tro det var duket for show fra Vålerenga, men det var det sedvanlige sirkuset. Knapt en pasning traff medspiller, Haugesund var gode på å bryte og sette fart mot mål. Katastrofen var komplett da Haugesund fikk straffe og tok ledelsen, 1-0. Etter det gikk omgangen sin sedvanlige skjeve gang, heldigvis uten fler mål i mot.

Andre omgangen derimot var lystigere. Vålerenga traff med pasninger og til tross for noen kontringer til Haugesund dominerte hjemmelaget tidvis. Belønningen kom da også. Først utligning og da stadionuret viste 90 minutter og speaker informerte om minutter lagt til sikret Vålerenga seieren. Det var på hengende håret at 3 poeng ble værende i Oslo, men vi får fryde oss over det vi får.

De fleste bildene er uredigerte, kun redusert i størrelse. Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no. Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr:

Canon 7D

Canon EF 70-200 f2.8L

Canon EF 17-40 f4L

 


 

 

Les mer om kampen her:

VG

Dagbladet

Aftenposten

Nettavisen

Vålerenga

Comments

comments

2 thoughts on “Vålerenga-Haugesund 2-1 (Tippeligaen)

Comments are closed.