Vålerenga håndball-Bodø HK 28-38

 

[Håndball]: Da Bodø HK kom til Oslo var de ubeseirede gjennom 14 kamper. Da de forlot Oslo det eneste som var forandret antall kamper med seier.

Bodø HK er et håndballag med ambisjoner om spill i øverste divisjon neste sesong, noe de ville være sikret med 2 poeng mot Vålerenga. På grunn av ambisjonene har Bodø forsterket stallen sin betydelig før årets sesong. Med unntak av en og annen stuttsame er det få som prater dialekter av norsk. Etter modell vi kjenner fra trøndersk fotball er og treneren svenske.

Det forhindret ikke Vålerenga i å spille jevnt med Bodø. Helt til 7-8. Da hadde Bodø fått varmet opp. Keeperen stengte mål, Vålerengas keeper åpnet sitt og personlige feil i angrep medførte gjentatte balltap. Dermed gikk det som det gjorde og kampen endte til slutt 28-38. Allikevel skal det sies at Vålerengas innsats ikke stod til stryk og søndagens kamp mot Kristiansund blir nok en langt mer jevn affære.

Comments

comments